Skip to content

Vinderen er fundet

Så er det afgjort igen. Det var også sjovt i denne uge, og nu er det onsdag d. 11. september, og selvom det er det, er der en, der er heldig. Alle har skrevet ja som svar, men man måtte også gerne skrive nej, hvis det var. Ho! Vinderen er..

Ina Dolberg Nørskov

Send mig en mail med adressen, og noget vil ske, Ina.

I skriver nogle gange om hvorfor I skal vinde. Det tror jeg må være kriteriet for næste uge. Ikke?

Her er det vinderen fra forrige uge:
Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder

 

Det var sjovt! Vinderen er fundet. Det er nr. 16.

Jeg var ikke helt tydelig i alle de sociale medier i går, så nogen troede, det var nok at skrive på de sociale medier, men jeg har været retfærdig! Faktisk har jeg skrevet alle jeres navne ned, så alle dem, der ikke har vundet, de kan få chancen igen næste uge, men I skal altså skrive HER på bloggen. Og næste uge bliver jeg langt, langt hårdere.

Eller også skal jeg bruge den kvalitative udvælgelse – den bedste grund til at vinde? Den tænker jeg lige over. Hvad synes I?

Vinderen er …

JANE ØSTGAARD – også selvom du har rørt ved bogen. Tillykke! Og pæne ord om omslaget. Måske det bedste ved bogen? Send din adresse til mig i en mail på lotte@lottegarbers.dk eller i en privat besked på Facebook, så sender forlaget en bog til dig, så du har den lige på udgivelsesdatoen.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top