Skip to content

Vind min nye roman i hele september

Hej! Nu er der 17 dage til, at LAUST udkommer. Den har været længe undervejs, den er knaldgod, og du kan vinde den. En vinder hver tirsdag i hele september.

Det eneste, du skal gøre er at smide en kommentar her og sige, at den skal du da bare have. Så trækker jeg lod via en retfærdig hjemmeside, og onsdag morgen kan det være, du får en god nyhed.

Hvad siger du til det?

Romanen har fået en god start – tror jeg nok. Altså ikke teksten, den er jo fantastisk, men omtalen. Eller: der er mange, der har snakket med mig og flere, der gerne vil. Indtil nu er det mere den lange presse, der har været interesseret – det er dameblade – Femina, ALT for damerne, Familiejournalen, og så har jeg lavet to interviews, som du allerede kan læse her.

Selvicenesat roman

Jeg følger en skøn blog, Heidi Vesterberg, som i det her blogindlæg har fat i noget: ja, vi viser os fra vores bedste side derude, og selvom vi tørrer tårerne af kinderne, inden vi går ind ad døren, så kan man sagtens lugte sig frem til, hvem der er ægte, og hvem der ikke er. Så her i min iscenesættelse af romanudgivelse, så håber jeg, du kan lugte mig! Jeg lugter lidt af nerver og stolthed.

Og du kan faktisk også godt læse noget af romanens start lige her, hvis du klikker på download.

This Post Has 12 Comments

  1. Min ældste datters far hedder Laust … Er det ikke en god grund til bare at måtte læse denne roman?

  2. Vil glæde mig til at læse den i de blæsende efterårsdage – hvad enten jeg vinder den eller ej….

  3. Har allerede haft den i hånden, men sendte den videre til en anden læser… Dømt på omslaget er den et must-read

  4. Glæder mig til at læse en roman af dig!Har indtil videre kun læst dine noveller. Kristina Junge Jørgensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top