Vil du vinde min nye roman i dag?

10 sep

Vil du vinde ham her? Han hedder LAUST

Vil du vinde ham her? Han hedder LAUST

 

Så er det tirsdag og tid til at vinde min nye roman, LAUST. I dag skal du gøre noget andet. Du skal blot skrive her / på Facebook / Twitter / LinkedIn / Google Plus / Instagram eller andre steder, NEJ eller JA. Og spørgsmålet lyder:

Rimer LAUST på FAUST?

Sæt i gang!

Hvorfor alle de her konkurrencer?

Det er fordi, alle os nye bloggere læser om de samme gode ideer, måske endda i de samme bøger. Men endelig kommer der en DANSK en af slagsen: nemlig über-bloggeren Julia Lahmes Blogbogen, og den udkommer på fredag. Jeg har læst den, men i bogverdenen må man ikke anmelde før på dagen, så deet… Sidder du med en blogger i maven og er kommet videre end til at finde på URL’en, så skal du læse den bog.

Jeg har læst den i sommerferien et meget pænt sted, og det kan jo farve mig, men for mig er den lige i øjet og skøn og fordøjelig. Men det lugter af anmeldelse, så jeg skifter linje nu:

Hvis du savner mig, kan du se mig i GoAften Danmark i dag kl. 17.25 på TV2.

Og huske at købe ALT for damerne i denne uge…

 

Julia Lahmes Blogbogen

8 svar til “Vil du vinde min nye roman i dag?”

 1. Ina Dolberg Nørskov 10. september 2013 klokken 10:00 #

  Ja det rimer

  • Karina Fredenslund Jensen 10. september 2013 klokken 19:03 #

   JA :-)

 2. Karli 10. september 2013 klokken 13:11 #

  Ja det gør ;-)

 3. Kristina Junge Jørgensen 10. september 2013 klokken 15:41 #

  JA!!

 4. Katrine 10. september 2013 klokken 15:54 #

  JA.

 5. Dina Rosenkjær 10. september 2013 klokken 16:49 #

  Ja! Jeg kunne virkelig godt tænke mig en ny god bog :-)

 6. Randi 10. september 2013 klokken 18:25 #

  JA

 7. Janne Hejgaard 11. september 2013 klokken 07:35 #

  Jeg vil gerne vinde din bog! Vi har ingen boghandel her på øen … og ih, ja, det rimer sandelig. Laust, Faust, klabaust,