Skip to content

Vil du vinde min nye roman i dag?

Så er det tirsdag og tid til at vinde min nye roman, LAUST. I dag skal du gøre noget andet. Du skal blot skrive her / på Facebook / Twitter / LinkedIn / Google Plus / Instagram eller andre steder, NEJ eller JA. Og spørgsmålet lyder:

Rimer LAUST på FAUST?

Sæt i gang!

Hvorfor alle de her konkurrencer?

Det er fordi, alle os nye bloggere læser om de samme gode ideer, måske endda i de samme bøger. Men endelig kommer der en DANSK en af slagsen: nemlig über-bloggeren Julia Lahmes Blogbogen, og den udkommer på fredag. Jeg har læst den, men i bogverdenen må man ikke anmelde før på dagen, så deet… Sidder du med en blogger i maven og er kommet videre end til at finde på URL’en, så skal du læse den bog.

Jeg har læst den i sommerferien et meget pænt sted, og det kan jo farve mig, men for mig er den lige i øjet og skøn og fordøjelig. Men det lugter af anmeldelse, så jeg skifter linje nu:

Hvis du savner mig, kan du se mig i GoAften Danmark i dag kl. 17.25 på TV2.

Og huske at købe ALT for damerne i denne uge…

 

Julia Lahmes Blogbogen

This Post Has 8 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top