Skip to content

Var i medierne, men egentlig mest i et påskeæg

Det var påske, og nu er det slut. Jeg lavede påsketing (herunder havehalløj, ikke noget med at puste æg, lige i denne højtid fejler jeg voldsomt som husmor).

Jeg var faktisk også i ugebladet Søndag, som du kan se på billedet ovenfor, og i det hele taget væltede jeg mig i medierne, fordi jeg nu igen var en af kulturknuserne på P1. Hvis du er fan, så kan du genhøre det her. Og inden sommer hører du mig nok igen lige dér onsdag kl. 9.05.

Den bedste diskussion, vi havde, var den om X-Factor og de deltagende børns tarv (og dernæst en hel masse om Public Service).

Rokokoposten skriver bedst om børns vilkår i Danmark

Jeg synes, jævnfør det med ikke at puste æg, at vi problematiserer ret meget, når det kommer til det med de børn, vi har her i det postpostmoderne samfund. Som en af de øvrige deltagere sagde så klogt i udsendelsen: Af alle de børn, der har det svært i Danmark, er det nok ikke dem på scenen i DR, der har det sværest.

Jeg synes faktisk mere, at Rokokopostens bud forleden rammer debattonen om børn og alt det, der kan gå galt med dem, ret fedt. Overskriften på den dags fiktive nyhed var: Kvinde opdrager barn uden at skrive debatindlæg om det. Du kan læse det hele her.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top