Skip to content

Sidste konkurrence om LAUST?

Nu er det snart, at LAUST udkommer. På fredag. Skal i dag være sidste konkurrence? Hvad siger I?

I dag skal jeg have argumenter for, hvorfor DU skal vinde. Helt subjektivt vælger jeg suverænt denne gang, og jeg vælger efter det, der får mig til at smile. Sæt i gang!

Der har været et megastort, nærmest et helt LAUST-tillæg, til Alt for damerne i sidste uge, hvor du fik hele første kapitel gratis med. De anmeldte den også. Fire ud af seks stjerner/hjerter/dimser. Og jeg har også hørt, at FEMINA er postive. UH!

Til gengæld har jeg lige fået en privat anmeldelse. DEN VAR GOD. Af sådan en superlæser (og forfatter), der også ville skrive, hvis hun hadede den. Og min bankdame. Hun kunne også lide den. Måske jeg skulle lægge den anmeldelse ud her? Men den afslører rimelig meget af handlingen. Jeg må lige spørge hende.

Smil og vink

Ellers lider jeg lidt her, stilhed før storm. Og tager til Danmark i dag for at møde verden, når den møder LAUST. Jeg skal møde journalister, og så skal jeg skåle over bogen sammen med en masse dejlige mennesker, der står mig nær og også fjernt, men det er også godt! Og i aften skal jeg møde Caitlin Moran, hoho.

Jeg smiler og vinker!

Du kan læse ALT for damernes artikel her om Paris og mig og hov! Det er jo mig, der har skrevet den.

Læs Simon Væths illustrerede første kapitel af LAUST, under downloads.

 

This Post Has 7 Comments

 1. Min datters første far hed Laust – og han ændrede mit liv på alle planer. Gav mig luft under vingerne – så derfor synes jeg, at jeg skal vinde bogen Laust!

  1. Hej Mette
   Jeg synes, jeg genkender det svar? Det er i al fald godt, måske er LAUST bare en god dreng, der er ved at blive voksen. Du får selv muligheden for at vurdere det, for du har en bog på vej til dig, når du har givet mig din adresse. Mange hilsner Lotte

   1. Kære Lotte,
    jeg har slet ikke set dit svar – hvor dejligt!!! Den vil jeg glæde mig til at læse. jeg sender dig min adresse via facebook. Det er mere privat … Tusind tak.
    KH
    Mette

 2. Hey Lotte

  Er ny på din blog, er ny i fht dit forfatterskab, er nysgerrig … Vil gerne bruge min tid på at være nærværende sammen med din bog. Og nød dit indlæg om Caitlin Moran. God formøjelse. Det kan kun blive godt.
  TAK for inspiration
  Anja

  1. Hej Anja
   Det er et dejligt svar. Jeg har besluttet at afslutte konkurrencen nu, og vil jeg have to vindere. Jeg er vildt sød i dag :) Og Caitlin var meget, meget skøn. Overvejer klart at skifte side! Send mig din adresse, når det passer.
   Mange hilsner Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top