Skip to content

Pretty Ink (2010)

Prøverummet – erotiske fantasier for kvinder

10 historier om den erotik, der opstår i øjeblikke, hvor vi er åbne over for det.

  • Pretty Ink, 2010
  • Køb bogen her / pocketudgaven her
  • Køb lydbogen her / e-bogen her

Om manden, der bliver nedlagt af en stærk, sanselig kvinde midt under konfirmationsfesten; om kvinden, der bevæger sig gennem Marseille som en kælen hunkat i løbetid, på jagt efter et hurtigt knald; om hustruen, der pirres voldsomt af, at en fremmed kvinde vil have sex med hendes mand. Det er sensualitet og sex, så det slår gnister, og det kunne være enhver kvindes fantasier. De er skrevet med frækhed, legesyge, sødme og varme – og set med kvindeøjne – men det skulle undre, hvis ikke mænd også gerne vil følge med ind i prøverummet.

”… Heldigvis levner Lotte Garbers anstændighedsbegreb plads til en del frimodig leg, som når to hotelgæster klør på, mens elevatorknappen lyser rødt.
– Læs hele Politikens anmeldelse af Lise Garsdal

”… Lotte Garbers får med ”Prøverummet” tilført genren en samling af velskrevne og undertiden spidsfindige historier, der overrasker og griber sine læsere.
– Læs hele Sinful.dks 2013-anmeldelse af Maria Erica

”… Fælles for novellerne er, at de fleste bygges op gennem en lang og stemningsskabende forspil, hvor læseren har rig mulighed for at danne sig sine egne, saftige billeder af de forskellige situationer.

– Læs hele Ekstra Bladets 2015-anmeldelse af Helle Hartz

Den er 9 år gammel (i 2018), den sælger stadig, og den plagieres og så videre ude på internettet. Det her er mine yndlings-google-fund:

Lotte garbers knepper dreng moden store Farum, Frederiksborg
kreative ideer nr man keder sigLotte garbers en yngre ny medarbejder skaber frustrationer hos den erfarne mette. Dating siden gemmer dine information og krav i en database, og går så ellers i gang med at finde potentielle

Sprgsml til
Lotte garbers det kan nemlig være sjovt for barnet at læse disse kort igennem på et senere tidspunkt. Alt sammen foregår på datingsiderne. Det lotte garbers er nyt for mig.
Aarup, Fyn senior dating over
Lotte garbersP sexdate med en moden. Da hun lagde bladet fra sig, havde han retttet det til et punkt mellem hendes ben. Lisbeth og marianne beslutter sig til at få sat lidt fut i ægteskabet, og får den idé at bytte ægtemand i en weekend.

Download forsiden i høj opløsning sådan her:
Tryk på bogen, højre klik og tryk “Gem som” til dit skrivebord.

Download et kort uddrag HER.

Back To Top