skip to Main Content

PEOPLE’S (2022)

MEDGIFT

MEDGIFT handler om en parterapeut fra Frederiksberg. Men hun er også fra et andet sted, og det har hun ikke fået fortalt hverken sin mand eller sin søn. Romanen er en rigtig hemmeligheds-basker – og det er også en roman, der tager læseren helt med ind i parterapien.

  • People’s (2022)
  • Køb bogen her

PARTERAPEUTEN LISA GABRIEL synes, at hendes liv er blevet til langt mere, end hun havde turdet drømme om. Men da hendes mand, Carl, pludselig dør, dukker fortiden op i hjemmet på Frederiksberg, og Lisa må vælge. Er tiden endelig kommet til at stå ved den, hun er – præcis som hun lærer sine klienter hver eneste dag?

Hendes voksne søn, Simon, er flyttet hjemmefra i vrede, men efter Carls død kommer han igen tættere på. Lisa tror ikke, at deres skrøbelige forhold kan holde til, at hun deler hverken sine eller Carls hemmeligheder. For det viser sig, at Carl heller ikke har fortalt hele sandheden.

Tiden efter Carls død bliver skæbnesvanger for Lisa. Hun må stille sig selv spørgsmålet: Kan man elske en, der lyver?

Medgift er ikke kun den sum penge, der efter gammel skik følger kvinden ind i et ægteskab. Medgift er også den bagage, vi alle slæber rundt på. For Lisa er medgift noget, hun konkret hjælper sine klienter med at pakke ud i deres parforhold: sårene, styrkerne, frygten og forventningerne.

Her lægger jeg udvalgte anmeldelser, når bogen er udkommet

Back To Top