skip to Main Content

Nok af den fine chokolademousse?

Min veninde spurgte mig med en meget lystfuld stemme forleden, om hun ikke skulle lave mig en chokolademousse? Den spise er jo noget, vi har lært, at vi alle sammen elsker til alle tider, så hvem kan sige nej til den fine chokolademousse?

Det kunne jeg. Jeg kan også godt sige nej til erotik. For eksempel den litterære af slagsen. Jeg kan sagtens få for meget af det dyre. Og det private? Det tager vi ikke her.

Men jeg er der ikke endnu. For vi skal jo til det igen – i dag udkommer den fine bog, du kan se i højre spalte, 360°, og det er alene erotiske noveller. Nu har jeg læst de andres. Øj, de er gode, men jeg kan godt blive i tvivl – er det erotik, er det overhovedet noget, vi kan og skal definere?

Man kan godt blive liderlig af dårlig prosa

Jeg håber sådan, at vi kommer til at debattere det i forbindelse med udgivelsen – i dag på Københavns hovedbibliotek – hvor vi forfattere sidder i en paneldebat, som er bestyret af Lilian Munk Rösing, som måske har lavet den bedste anmeldelse af Fifty Shades of Grey: Man kan godt blive liderlig af dårlig prosa. Eller også kommer jeg  til at debattere det, når jeg snart skal lave noget andet – endnu hemmeligt – hvor vi skal snakke om, hvad det gør ved kunsten, at pornoen kommer inden for, og ikke mindst pornoen – hvad sker der med den, når den bliver sluppet ud af sit reservat? Spørgsmål, som egentlig optager mig – bliver det muligt at få erotikforstoppelse, ligesom det virkelig kan være nemt at sige nej tak til den fine chokolademousse?

Alt det meget om erotik (og mig selv) har jeg samlet her i et blogindlæg fra tidligere: Erotik extended. Ellers er der jo altid Prøverummet, mine egne erotiske noveller. Så der er altid plads til en bid til af det dyre og fine.

This Post Has 2 Comments

  1. Some really nice and useful information on this web site, also I conceive the style and design holds superb features. fcdaaeacfdeg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top