Skip to content

Når mediemixet gør lækkert

Jeg har et efterhånden meget efterprøvet, velovervejet, nærigt mediemix. Det giver mig lige præcis, hvad jeg gerne vil vide, og i denne her uge gjorde mit eget mix af nyheder og baggrund det ret lækkert.

Jeg har været på Zetland fra begyndelsen, og jeg elsker deres singler. Det er tekster, der er længere end en artikel og kortere end en bog. I søndags kom så en ny single om realitystjernen Gustav. Og ham kender jeg selvfølgelig, uden at jeg nogen sinde har set et program, han er med i, og det er lidt fascinerende, ikke? Deres forrige single var 100 sider om DONG sagen, og de skriver om politik og Medina, og det HELE er fedt.

I søndags kom også et af mine andre foretrukne mediemix-indslag, nemlig Presselogen på TV2 News. Som  handlede om singlen om Gustav, fordi han har glimret ved at bakke ud af aftalen med Zetland, og er det journalistik, som Zetland har bedrevet, og har han ret i, at det ikke har været klart, hvordan kontrakten mellem kilde og journalist egentlig var, fordi journalisten troede, at han var Gustavs assistent, og pludselig troede han det ikke længere, og hvad er virkelighed, og hvad er reality og så videre.

Gustav og Lisbeth Knudsen – et perfekt mediemix

At se Gustav debattere med bl.a. Lisbeth Knudsen fra Berlingske og Christian Jensen fra Information; det er ikke kun godt tv, det er oplysende, (og underholdende) men også berigende. Og det vilde var, at de gav Gustav ret.

Jeg ser Presselogen for at undgå at læse nyheder hver dag. De tager de største historier op på et metaniveau, og det viser sig, at jeg så er opdateret nok. Jeg ser aldrig TV-avisen, jeg hører radioavis ved uheld, men nogle gange ser jeg Deadline, når jeg laver morgenmad.

Jeg er stadig en anelse gammeldags, fordi vi køber Information i weekenden på grund af landets bedste litteraturstof, og ved at gøre sådan her – være nærig og nøjsom – så slipper jeg for nyheder om forsvundne små piger eller royale begivenheder (men som alligevel rammer hårdt via sociale medier). Men her kan man installere programmet: jeg.må.ikke.klikke.exe.

Ok., Så skimmer jeg nok også Berlingskes Politiko hver morgen, fordi jeg så ved, hvad det er, de andre snakker om. Men jeg læser det ikke rigtigt.

Hvad gør du? Hvad går jeg glip af? Ikke noget, vel?

This Post Has One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top