Skip to content

Min verden og hendes

Min verden lige nu er ikke hendes. Hvis hende er hende, der samler buketter i naturen og stiller frem. Min verden er en ferie, hvor vi forsøger at nå alle de destinationer i Frankrig, vi gerne ville.

Lige nu er min verden Nice. I går serverede min mand champagne på balkonen med udsigt over Baie des Anges. I morgen indtager vi Korsika. I forgårs var vi i tordenstorm i alperne. Om lidt over en uge drikker jeg pastis med forfatteren Jacques Berg i hans gemte lavendelmarker.

Smukt og voldsomt, og det hele ender om nogle uger i en hjemkomst til Danmark.

Jeg glæder mig, og jeg frygter det. Tænker, at det måske er helt fjollet at være på sådan et kæmpe Tour de France, lige inden det hele slutter. Man kunne kalde det en finale, og det gør min mand flittigt, men jeg tænker også, at det er alt for dejligt og uvirkeligt og eventyrligt til, at det skal være det, der er i mit hjerte, når jeg står midt i august og tilmelder mig Borgerservice.

Hendes verden bliver måske også min?

Jeg er i Hendes Verden i denne uge. Laaaaang artikel om mit Paris. Jeg har ikke selv set den, men ordene og billederne er mine, og jeg lover, at det er helt sandt, alt hvad der står.

Allerede nu føles det som længe siden, og det er kun 10 dage siden, jeg var i Paris. Det bliver jo en katastrofe af savn.

Det må jeg hellere lade være med at tænke på nu.

Måske jeg om nogle uger får ro til at være hende, der har en verden, hvor det at samle buketter til mit hjem er dagens dont.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top