Skip to content

Her kan du se, hvordan du lettest kommer i kontakt med mig. Jeg har den holdning, at jeg altid, altid, altid svarer på alle henvendelser, men hvis det tager tid, så vid, at jeg bare ikke er nået til det endnu.

Skal du fange mig til en af mine saloner?

For tiden (2022-2024) laver jeg “parforholds-saloner” sammen med sexolog og parterapeut Sara Skaarup. Du kan læse mere om det her.

Salonerne kom ind i mit liv, efter jeg i 2020-2022 lavede 18 litterære saloner på Rungstedlund, Karen Blixen museet. Jeg fandt ud af, at salon-formatet er lige mig, og jeg havde forfattere med som Maren Uthaug, Naja Marie Aidt, Kim Leine, Puk Damsgaard og Jytte Vikkelsøe.

Sociale medier

Du kan også fange mig på alle de sociale medier, Facebook, LinkedIn, Instagram.

Forlag

Skal det være helt formelt, eller drejer det sig udelukkende om konkrete bøger, så er det: People’s eller Lindhardt & Ringhof.

Kontakt kommer i mange former. Det er også et like, en kommentar på et indlæg, og det behøver jo ikke være her, men mægtig gerne også ude på det rigtige internet, hvis der er snak om en af mine bøger, hvis der er en debat, jeg deltager i, eller noget helt tredje.

Budskabet er simpelt: Jeg vil gerne kommunikere med dig.

Send en besked


    Back To Top