Skip to content

Ind i det pinlige i stedet for udenom

Du skal gå ind i det. Lige fra begyndelsen. Ikke udenom. Ordene var mine, selskabet var kolleger. Vi snakkede om det, der kan være det pinlige, når vi holder foredrag.

Det er der mange ting, der er og kan være. Det plejer “bare” at være det personlige, det med at man skal sige noget om det allermest private i ens liv, men når temaet er sex, erotik, porno, så kommer man rigtig hurtigt hen til det pinlige, med mindre man gør alle mulige krumspring.

Vi snakkede om fordele og ulemper ved at springe over; gå udenom, tale videre, overhøre, lade være med at række mikrofonen til de meget spørgelystne: “Hvordan har du researchet?” “Er det autobiografisk?” “Hvilke frække ord er selv dine yndlings?”

Ord med P og K, og så er der fred

Det kom bag på mig, at kolleger som snakker lige så meget om erotik som jeg gør, undgik og undveg. For jeg går lige ind i det. Sådan lidt som en ve. Så går det hurtigere, som når man skal trække et plaster af. Og så er man kommet de uventede spørgsmål i møde. I mit tilfælde handler det om at nævne nogle ord med P eller K meget hurtigt, og så læse noget op, som også indeholder P og K.

Så er der fred.

Hvis du vil udfordre mig, kan du jo komme i dag på Valby bibliotek kl. 19. Da er der masser af frække ord, oplæsninger – også af Fanny Hill – og nok i virkeligheden meget lange tanker om de korte frække ord i litteraturen.

Og du kan læse mere om det her og her.

 

Anais nin Lotte Garbers

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top