Skip to content

Hvem der egentlig skriver min roman

Faktisk er det ikke mig, der skriver min roman. Det er heller ikke killingen her. Men det er programmet Scrivener, og det kan man ikke få til en mobiltelefon.

Jeg elsker Scrivener. Jeg hader Word. Læs her mere om Scrivener, der er lavet af nogle nørder til manuskript- og roman-skrivende, hvis du er interesseret. Virkelig kun for nørder. Spoileralarm: Scrivener kører rigtig skidt på PC, men det kan godt lade sig gøre.

Men Scrivener kan ikke forhindre, at jeg overspringer, når det er svært. Scrivener skriver faktisk ikke selv videre, når man pludselig sidder helt stille uden at noget sker i hjerne eller på tastatur.

Så er det, at man begynder at finde gode råd til skriveprocessen ude på internettet, ligesom nogle af guiderne til Scrivener, jeg lige har linket til.

Jonathan Franzen er imod internettet

Man skal ikke lytte til gode råd, hvis man har skrive-krise. Kun hvis man har overskud, og her er der nogle sjove nogen fra nogen berømte typer. Personligt kan jeg bedst lide, når Jonathan Franzen siger, at man ikke er seriøs forfatter, hvis man har en internetforbindelse. Ha! Som om det var sandt.

Men de her er de sjoveste – værsgo’ – her er nogle fucking skrivetricks. De alle sammen sande, især den med Hemingway og drukken.

Jeg lover, at det heller ikke er dem, der færdiggør min roman, men det er dem, der underholder mig, når jeg ikke selv skriver.

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top