Skip to content

Go’ aften Danmark panel

Jeg skal måske være sådan en paneldeltager i Go’ Aften Danmark. Det er et program på TV2, der ligger mellem kl. 17.25 og kl. 17.45 hver dag undtagen i weekenden. Jeg er på i aften for første gang, “for at jeg kan se, hvordan det er”, men det er nok noget med, at de skal se mig an.

Jeg er på sammen med sociale medier-ekspert Thomas Bigum og B.T. blogger og politisk kommentator Lotte Hansen. Thomas Bigum har allerede spurgt, om vi må beholde vores turpasarmbånd på i studiet, fordi optagelserne foregår i Tivoli, så det skal nok blive muntert.

Der er fire emner, jeg skal mene noget om:

Er det OK at skoler holder fri 1. maj efter lockouten?

Er det sværere at være homoseksuel i topsport end andre steder – en amerikansk basketballspiller er lige sprunget ud

Skal vi tvinges væk fra burhøns, eller skal vi selv tage valget?

Hvorfor kan man købe sæd på nettet uden forældregodkendelse som ved adoption?

Man kan sige, at det er brede og måske ufarlige emner, som netop egner sig til at være noget, man halvt lytter til / halvt ser på, mens man forsøger at lave mad / lektier / får sig en stiv whisky i udestuen. Men er det interessant at høre på vores tre mening? Lotte ved noget om politik, som hun ikke skal snakke om, Thomas ved noget om sociale medier, som han ikke skal snakke om, og jeg ved (eller føler eller mærker eller synes) noget om de tematikker, jeg skriver om, og det skal jeg heller ikke snakke om. Er sådan et program en del af den mediekultur, der er vokset frem, hvor eksperter ikke skal snakke men kun ikke-eksperter? Den kultur, der blev sparket i gang med Smagsdommerne på DRK, og som blev tematisk understøttet af den tidligere regerings væbnede kamp mod netop smagsdommere? Er vi bange for at blive klogere, eller er Go’ aften Danmarks panel harmløs underholdning?

This Post Has 4 Comments

   1. Kære Lotte
    Jeg er jo selv en del af panelet og har tænkt samme tanker . Jeg synes faktisk det er ok så længe vi ikke gør os til eksperter i alt men blot er mennesker med meninger som vi jo unægteligt er.
    Håber vi mødes derinde, det kunne sgu være sjovt
    Kram og bon jour

 1. Godmorgen Christina!
  Jeg tror egentlig, med så meget andet, at hvis man bare kan lukke øjenene og genkende sig selv i det, man gør, så må man gerne det meste. Tisse i gården til distortion, skøjte henover homorettigheder med sjofle vitser på læberne, sige noget ufordelagtigt om andre, som man også tør sige til dem selv – og så videre, sådan er vi jo som mennesker, sådan er jeg – også. Og det er jo mig, de vil have. Det skal de få! Vi kommer aldrig til at være sammen, vi har alt for mange krøller lagt sammen, og så er der jo den hage ved mig, at jeg kun kommer en gang imellem – er jo for det meste ret langt væk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top