Skip to content

Femina blog award til Martin Kongstad

Jeg har stemt på en mand til en dameblads blog award. Det er forfatter Martin Kongstad. Fordi han lige præcis gjorde det, som en af nomineringerne fordrer: at få mig til at stoppe op og tænke og gøre noget anderledes end i går.

Kongstad er forfatter og aktuel med romanen “Fryser jeg”, lige om lidt. En parforholdsopløsningsroman. Han fik mig på krogen med spørgsmålet om jeg kender par, der er sjovere sammen end hver for sig. Den slags romaner skal bare læses.

Men jeg nominerede ham for hans ret sjove indlæg om pressefotos i forbindelse med pressearbejdet her op til udgivelsen. Det er særligt det med hænderne, der bare ikke skal med på billedet, der fik mig til at tænke. Kongstad er en moderne forfatter, og dem er der ikke mange af.

Knejs med nakken

Han fik mig til at knejse nakken og være stolt af at fotos af forfattere OGSÅ er en del af det at være professionel forfatter i dag. Og ikke være så jantelovsramt som f.eks. i mit tidligere blogindlæg om den skamløse selvpromovering.

Vi bruger jo ret meget tid på de der bøger, inden de rammer jer. Så er det ret ærgerligt, hvis ingen opdager det, fordi man nægter at spille pressespillet. Og som Kongstad selv skrev på sin blog: fotoet fyldte mere end interviewet. For vi er jo bedre til billeder end ord. Ret kikset at være forfatter, så.

Hvis du selv vil stemme eller læse mere her, så foregår det hos Femina.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top