Skip to content

Erotik extended

Jeg bliver nødt til at komme af med noget: Jeg er nemlig åbenbart ved at være en del af en bølge. En erotisk bølge. Det er selvfølgelig Fifty Shades of Grey’s skyld, selvom Prøverummet udkom to år tidligere, her kan vi vistnok lige tale om en firstmover. Der findes ikke den artikel, jeg ikke lige skal med i, og jeg udtaler mig pt. til samtlige medier, om hvorfor der nu er kommet en erotisk bølge.

Hvad er mon svaret? At vi er mætte af krimien, der talte til grundangsten? Og nu skal vi have mere freudiansk litteratur, der taler til grundlysten? Eller at det er internettets skyld? Det at dele erotiske fantasier er jo ikke noget særligt nyt, men nu er det muligt for alle, og så trænger vi til, at de mange skriftligheder på internettet bliver bearbejdet litterært?

Ved det virkelig ikke. Elsker bare at skrive det. Og når hovedpersonen i min kommende roman, Laust på 63, ondulerer hende Silvia, så er det sgu en fest. Der kommer i øvrigt en til med parisisk ramme til august 2013.

Og nu kommer man så til tvivlens nådegave – den skal vi jo bruge hver eneste dag året rundt – er det nu ubetinget godt at blive forbundet med denne lidt hvadskalmansige pubertære Grey fantasi – som kommer fra måskeikkelitteraturensdygtigste udfører? Jeg har også skrevet forord til Fanny Hill, der genudkom  i lækker plysudgave sidste sommer, og hun er vel om nogen pubertær – men det er jo snart 300 år siden, og så er det jo i orden? Eller hvad?

Jeg tror, jeg vælger at nyde at ride på bølgen. Så bliver vi også i sproget.

Jeg har lige været dommer på gopubli.sh og ALT for damerne, skal være det på Tidens kvinder også – alle erotiske konkurrencer (sikke en formulering). Og så er der alle anbefalingerne og omtalen, prøv at lytte eller se her, hvis du orker:

Politiken
Politiken debat
Blog om Politiken debat
Kunstblog om Politiken debat

Alt for damerne

Femina

Og så en skøn anbefaling fra vores alle sammens Litteratursiden.dk

This Post Has 3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top