Skip to content

Det bedste og værste ved lydbøger

Det værste ved lydbøger
Det er, når man står i bageren en fredag morgen, hvor man skal købe alle deres croissanter til den horde af unge mænd, der ligger og sover forskellige steder i mit hjem, så bliver man helt opslugt af Nabokovs undskyldninger for sin trang til alt for unge piger, og man fjumrer med telefonen og lægger den til sidst på skranken, så alle kan se lige præcis det, som vises på fotoet ovenfor. Så ved alle i byen nu, at jeg er pædofil.

Det bedste ved lydbøger

Det er, når man overhovedet ikke ved, om Trude Marstein er noget for en, og man overvejer at købe en papirbog, som man kan lave noter i og æselører i, og så kan man lige høre første kapitel, og så går der et par dage med at finde på praktiske gøremål, så man kan høre den færdig, for man kan slet ikke vente på at få den i papir.

Det værste ved lydbøger

Det er, når man finder ud af, at ens streamingtjeneste ikke har alle de titler i den serie, som man lige er i gang med at lytte til. Det skete for mig halvvejs gennem Knausgård, som jeg hele tiden skriver om – jeg er nok lidt forelsket eller overinspireret. Stram op, Storytel!

Det bedste ved lydbøger

Det er, at når man som jeg går så meget – jeg tager sjældent en bus eller en metro og har altid pæne sko i tasken, for Birkenstock er bare så no-go i Paris – og man finder ud af, at tasken ikke også kan have en bog, og man skal skynde sig, og man så ved, at man bare kan finde en bog på sin telefon, måske endda en, man går og glæder sig til at lytte til – for mig er det for tiden romanen Stoner, som jeg sparer op til at gå i gang med.

Det værste ved lydbøger

Det er, når ens familie taler til en, mens man laver mad. Her i Frankrig har vi gudskelov ikke noget samtalekøkken, men sådan et gammeldags et, som er aflangt med lange borde på hver side. Her er man helt alene, når man laver mad. Og så skal der lyttes. Så kommer de dér og spørger om alt muligt. Om hvornår vi skal spise, om jeg ved, hvor nøglerne til kælderen er, om min dag har været god. Som om man vil i kontakt med nogen, når man er midt i en fantastisk bog.

Det bedste ved lydbøger

Er du vild med Spotify? Er du kommet til at høre noget musik, du ellers ikke ville have troet, du kunne lide? Så er Storytel lige noget for dig. Kom nu i gang. Litteratur er til for at blive brugt.

altomlydbog Lotte Garbers

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top