Skip to content

I dag udkom LAUST

I dag udkom LAUST. Det er godt. I går skålede jeg med en masse mennesker, som fejrede det med LAUST. Og min redaktør holdt en tale. Han talte blandt andet om den skønne elghat, som jeg har fået af en ret sød kollega, der går under kælenavnet blenderen. At det er den ene side af mig – og den anden, den skrivende, kan man finde inde i LAUST. Det var ikke det, han sagde, men sådan vil jeg gerne tolke det.

For mig er elghatten en fordelingshat. Halvt Lotte Potte, halvt Lotte Garbers, Danmarks Klogeste Kvinde. Og lige nu mødes de to: jeg er glad over, at det går lille LAUST så godt, samtidig med at jeg da godt kan sige nogen lange ord til nogen medier om Tendenserne I Dagens Danmark.

LAUST – en firstjernet roman

LAUST har fået hele to anmeldelser i aviserne nu, en fantastisk en i Kristeligt Dagblad, som jeg nok skal finde ud af at lægge på om lidt, og denne skønne fra Nordjyske, og så en lille håndfuld fra gode dameblade – alle giver den 4 stjerner ud af 6 eller 5 (eller 3?).

Nordjyske LAUST

Og i dag kan du også læse noget skønt inde på Bogskriveriet, hvor jeg blandt andet siger ting om at skrive såsom: ”Det er farligt at begynde, for så er der ingen vej tilbage” eller “Jeg mangler klart et kabel til den geniale bevidsthed og direkte ud til læseren. Så får jeg nobelprisen.”. I øvrigt en hjemmeside der anbefales stærkt for skrivende in spe.

Hvis du vil chatte med mig sammen med rigtig mange andre, så kører der noget Saxo skæg mandag aften, og du kan allerede poste spørgsmål her.

Det var alt fra Lotte Garbers, Danmarks Klogeste Kvinde, der nu hopper tilbage under elghætten.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top