Skip to content

Bugged blog giver fred

Egentlig burde det have bekymret mig. For her på siden har der indtil for en halv time siden været orange kommentarer med virkelig mange udråbstegn over det hele. Og når man skrev noget, så kunne man ikke sådan rigtig se det.

Men så skrev jeg til Dejlig Lama, og nu er alt godt igen. De er nogle søde nogen med ret lækker service. Dem skal I bare bruge.

Det betød også, at jeg ikke har brugt et sekund herinde i flere dage, faktisk en hel uge (egentlig næsten to, der har været nogen forproducerede indlæg, hohoho).

Så I er sluppet for nogle aktuelle pointer. Godt det samme.

Jeg er stadig med i den der serie, der hedder Frække fortællinger på DR K om onsdagen. Og den er der ret heftig debat om på de sociale medier, men det må I selv opdage.

Information er altid flash-materiale

Og så har jeg lært, at man altid skal flashe, når man har været i Information. Det er jeg i dag. Med privatfotos. Noget med at skrive ude og ikke hjemme. Jeg kan endnu ikke linke til det. Men det er helt sikkert klogt.

Jeg leger, at jeg fortsat er bugged, og tager ned til min mand i Paris i stedet. Når jeg har været i bad.

God weekend. Smiley.

This Post Has 3 Comments

  1. Det var virkelig så lidt Lotte. WordPress skal jo helst være et værktøj der muliggør arbejdet ikke afholder dig fra det – selvom lidt ferie da altid er velkommen ;)

    1. Enig – og da jeg ikke er nogen stor IT dude, så er WP jo et helt fantastisk enkelt og nemt værktøj. Jeg havde aldrig prøvet det før, det med bug, men nu ved jeg, hvem jeg skal ringe til :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top