Prøverummet


PRØVERUMMET
– erotiske fantasier for kvinder

10 historier om den erotik, der opstår i øjeblikke, hvor vi er åbne over for det. Om manden, der bliver nedlagt af en stærk, sanselig kvinde midt under konfirmationsfesten; om kvinden, der bevæger sig gennem Marseille som en kælen hunkat i løbetid, på jagt efter et hurtigt knald; om hustruen, der pirres voldsomt af, at en fremmed kvinde vil have sex med hendes mand. Det er sensualitet og sex, så det slår gnister, og det kunne være enhver kvindes fantasier. De er skrevet med frækhed, legesyge, sødme og varme – og set med kvindeøjne – men det skulle undre, hvis ikke mænd også gerne vil følge med ind i prøverummet.

Pretty Ink, 2010

Køb bogen her / pocketudgaven her
Køb lydbogen her / e-bogen her

”… Heldigvis levner Lotte Garbers anstændighedsbegreb plads til en del frimodig leg, som når to hotelgæster klør på, mens elevatorknappen lyser rødt.
Læs hele Politikens anmeldelse af Lise Garsdal

”… Lotte Garbers får med ”Prøverummet” tilført genren en samling af velskrevne og undertiden spidsfindige historier, der overrasker og griber sine læsere.
Læs hele Sinful.dks 2013-anmeldelse af Maria Erica

”… Fælles for novellerne er, at de fleste bygges op gennem en lang og stemningsskabende forspil, hvor læseren har rig mulighed for at danne sig sine egne, saftige billeder af de forskellige situationer.

– Læs hele Ekstra Bladets 2015-anmeldelse af Helle Hartz

Download forsiden i høj opløsning sådan her:
Tryk på bogen, højre klik og tryk “Gem som” til dit skrivebord.

Download et kort uddrag HER.