Skip to content

Beckham er en anden liga

Vi er nok ikke de bedste stalkere, mig og min veninde. Alligevel falder vi for fristelsen til at se selveste Beckham live på Boulevard Haussmann i Paris imellem de store stormagasiner.

Vi var nok lidt berusede, da vi i går aftes besluttede os for at blive stalkere, efter at Facebook gav os en vigtig meddelelse om at nu skulle Garbers tage sig sammen, for Beckham havde selv bedt hende og de 43.000 andre om at kigge forbi i morgen.

Jeg selv har ingen erfaringer med at løbe efter heltene. Veninden er lidt sejere, for hun har pjækket fra skole engang for at hilse på selveste fodboldspiller Flemming Povlsen i Odense efter EM sejren. Hun råbte endda til ham, at hun syntes, han var lækker.

Selv har jeg aldrig spurgt nogle forfatterhelte, om de ville signere deres værker til mig. Mit første damebladsinterview, jeg selv skrev, var med Fay Weldon, og jeg havde alle mine Gyldendals Bogklubudgaver med af Støvbold og de andre klassikere, men jeg syntes, det var så pinligt at spørge.

Til trods for heftige tømmermænd stod vi faktisk på Boulevard Hausmann kl. 9 her til morgen. Afspærringerne, politiet og pressefotograferne var på pletten. Og kun 100 kvinder og 8 mænd med PSG trøjer. Vi faldt i snak med nogle af pressefotograferne, hvoraf en af dem var halvt dansk, og efter vi i tyve minutter havde spejdet ind i butikken efter Beckham, skete det.

Selv elsker jeg at signere mine bøger, men lad os være ærlige: politiet kommer aldrig og afspærrer vejen foran den lokale Bog&Ide. Jeg har set Jørn Hjorting sidde klar med fyldepennen i Magasin du Nord uden en eneste læser i nærheden. Jeg har kolleger, der får autografer på armen, når John Irving kommer til byen. Det blev han faktisk lidt pinligt berørt over.

Det bliver Beckham ikke. Men min arm eller andres kommer heller aldrig i nærheden af ham. Pressefotografen læner sig pludselig mod afspærringen og får fat i en stor, sort security vagt med ledning i det ene øre. Om hvor lang tid der går, før Beckham kommer ud? På det tidspunkt har fotografen fortalt os, at det kun varer 15 minutter.

Alt går da i stykker for os to nye stalkers. For svaret er ikke 15 minutter men 3 timer. Beckham er vist i en helt anden liga.

Vi brugte i stedet tiden på en anden helt, diCaprio på lærredet. Meget mere komfortabelt. Og sådan man skal stalke sine helte.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top