Skip to content

Afmeldt på borger.dk

Afmeldt på borger.dk. Nu er det nu. Jeg er flyttet. Jeg har brugt så meget tid på at tale om Saudi til alle mulige, om hvor vildt her er, mærkeligt, svært, fremmed, at jeg helt havde glemt, hvordan det er at gå ned og aftensvømme her. Med månen og det hele. Arabiens nat.

Min mand har været ved at dø over at være her så længe uden moi. Det er ikke så synd, som det lyder, for jeg har besøgt ham mange gange. Men nu gider han ikke være ham, der bare knokler på arbejde og spiser det samme aftensmad foran Netflix hver aften.

Dem er der nok mange af her, tænker jeg. Alle vores naboer bor alene.

De vildeste kvinder er her i Arabien

Men der er også så meget andet. Lige inden jeg rejste, havde jeg det afgående ambassadørpar til middag. Hans hustru gav mig listen over de vildeste kvinder, jeg bare kan kontakte hernede. Fælles er, at de alle arbejder for rettigheder til kvinder – ud på arbejdsmarkedet, ind i uddannelserne, frem i verden. Jeg vil tro, at der bliver gjort mere af den slags arbejde her end noget andet sted i verdenen.

Jeg har to meget store projekter, som jeg har pisketravlt med. Jeg kan ikke sige så meget om det ene, men det andet kan jeg heldigvis sige så meget om, at det er en megadramahistorie, der handler om to danske kvinder, hvoraf den ene bliver væk, den anden skal finde hende og meget sker hernede i ørkenen. I denne her uge vil det bl.a. indbefatte, at jeg skal finde ud af, om der er nogen som helst tradition for kvindelige omskæring på denne halvø. Det ser ikke sådan ud, og det nemmeste sted at finde ud af det er ved at bestille arabisk skønhedspleje – I ved, threading og sugaring. To fluer med et smæk.

Jeg er endnu ikke i stand til at savne borger.dk.

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top